HR&STATUTEN

Huishoudelijk Reglement

Als je lid wordt van Studievereniging Flex ga je akkoord met ons Huishoudelijk Reglement. Natuurlijk is het belangrijk dat je voordat je akkoord gaat op de hoogte bent van wat er precies in staat. Daarom kun je via deze weg ons Huishoudelijk Reglement vinden. Het enige wat je hoeft te doen is hier te klikken.

Statuten

Daarnaast ga je als lid van Studievereniging Flex ook akkoord met onze Statuten. Natuurlijk is het belangrijk dat je voordat je akkoord gaat op de hoogte bent van wat er precies in staat. Daarom kun je via deze weg onze Statuten vinden. Het enige wat je hoeft te doen is hier te klikken.

Vragen?

Voor vragen en opmerkingen over ons Huishoudelijk Reglement of de Statuten kan je mailen naar info@svflex.nl. Natuurlijk mag je ook altijd even langskomen bij onze verenigingsruimte (B3.07). Dit vinden wij alleen maar gezellig.