BESTUUR

Ons bestuur bestaat het schooljaar 2018-2019 uit de volgende studenten:

Voorzitter: Renée Bron

Mijn naam is Renée Bron en ik ben momenteel tweedejaars student Human Resource & Business Management. Ik ben de voorzitter van SV Flex. Samen met het eerste bestuur van SV Flex heb ik deze vereniging in 2017 met veel enthousiasme en toewijding opgericht om voor de studenten van de opleiding HRM, Saxion te Deventer, een aanvulling te bieden. Een verdieping in hun opleiding, een hou vast en een rode draad door de opleiding te kunnen geven.

Ik zou mezelf omschrijven als communicatief en betrouwbaar, zakelijk, eerlijk maar ook zeker een avonturier met humor. Ik zet mijn doelen vaak verder dan dat haalbaar lijkt te zijn, maar geniet tegelijkertijd ook zeker van af en toe een gezellig feestje.

Naast mijn voorzitterschap bij het bestuur van SV Flex en mijn opleiding ben ik werkzaam in een kledingwinkel. In mijn vrije tijd geniet ik van dagjes weg.

Wil je meer over mij te weten komen? Spreek me eens aan tijdens een van onze activiteiten en vraag me dit gerust!

Vriendelijke groetjes,
Renée Bron, voorzitter.

Secretaris: Esmée Kooy

Mijn naam is Esmée Kooy, ik ben achttien jaar en woon in Apeldoorn. Momenteel ben ik tweedejaars student Human Resource & Business Management op Saxion in Deventer.

Naast dat ik secretaris ben van SV Flex, werk ik bij Woonzorgcentrum de Loohof – Atlant en Koningin Julianatoren. Ik zou mijzelf omschrijven als iemand die perfectionistisch, vrolijk, communicatief en integer is. Ik houd ervan om anderen te helpen en een lach op iemands gezicht te krijgen.

Naast mijn opleiding en mijn werk vind ik het leuk om af te spreken met vrienden en familie, te dansen of een middagje lekker naar muziek te luisteren.

Groetjes,
Esmée Kooy, secretaris.

Penningmeester: Koen Dierssen

Ik ben Koen, nu een derdejaars HTD student. Over het algemeen word ik gezien als een analytisch, objectief en zelfbewust persoon die altijd bereid is anderen te helpen.

Naast de studie ben ik onderdeel van het leerlingenpanel en de penningmeester van SV Flex.

Voor ik aan HRM begon heb ik twee jaar biologie en medisch laboratorium onderzoek gestudeerd, vandaar mijn huidige rol binnen de vereniging.

In mijn vrije tijd doe ik aan basgitaar spelen, roeien en gezellige avonden met vrienden.

Groetjes
Koen Dierssen, penningmeester.

Extern commissaris: Denise Nijhuis

Mijn naam is Denise Nijhuis, 19 jaar, wonend in Deventer en eerstejaars student Human Resource Management
op het Saxion in Deventer. Bij SV Flex ben ik actief als extern commissaris. Naast deze functie en mijn studie, werk ik als promotiestudent voor de opleiding HRM.

Bij de externe commissie gaat het om contacten leggen en onderhouden (met bedrijfsleven, alumni, personeel van Saxion, medestudenten van de AMA, ect). Daarnaast zijn de externe commissieleden en ik verantwoordelijk voor de studiegerelateerde activiteiten. Een dankbare taak, er is namelijk nog zoveel meer te leren dan wat er al in de colleges aan bod komt. Leren buiten de schoolboeken om!

Ook het opbouwen en onderhouden van een netwerk is voor de studievereniging en haar leden van groot belang. Dat netwerk speelt namelijk een steeds grotere rol wanneer het om stages en banen gaat. Zie jij het wel zitten om mij te helpen bij de uitvoering van deze taken, spreek me dan gerust een keer aan of doe me een berichtje!

Oh, vergeet niet dat de studievereniging er ook is voor gezellige borrels en leuke feesten. Ook héél belangrijk! Dat is namelijk een andere grote hobby van mij: feestjes en terrasjes!

Beste groetjes,
Denise Nijhuis, extern commissaris.

Intern commissaris: Iris Reinders

Ik ben Iris Reinders en ik ben achttien jaar oud. Ik woon in Deventer en ik zit nu in het tweede jaar van de opleiding Human Resource Management. Ik heb hier voor de richting Human Talent Development gekozen.

Bij SV FLEX ben ik intern commissaris. Ik organiseer samen met mijn interne commissie de gezelligste borrels en feestjes en bouw ik mijn netwerk op.

Naast mijn studie en de studievereniging werk ik als caissière bij de Albert Heijn. In mijn vrije tijd vind ik het erg leuk om dagjes weg te gaan, alleen of met vriendinnen. Verder zijn films en series kijken een hobby van mij.

Ik zou mijzelf omschrijven als spontaan, perfectionistisch en sociaal. Tijdens de evenementen van SV FLEX ben ik altijd zo veel mogelijk aanwezig en daar hoop ik jullie ook allemaal te leren kennen!

Groetjes,
Iris Reinders, intern commissaris.