PARTNERS&SPONSOREN

Partners & sponsoren

Natuurlijk kan Flex dit niet allemaal alleen. Om die reden werken wij samen met verschillende bedrijven en organisaties die ervoor zorgen dat wij jullie als leden het de beste deals en kortingen kunnen bieden!

Bent u ook benieuwd wat Flex voor u kan doen en andersom? Neem dan gerust contact op met info@svflex.nl.

Studievereniging Flex werkt samen met:

De Bisschop

Studievereniging Flex organiseert iedere eerste donderdag van de maand een gezellige borrel of een leuk (thema)feest! Dit doen wij altijd bij De Bisschop in Deventer. Als lid kun je profiteren van leuke acties en korting op drankjes. Zien wij jou binnenkort ook in De Bisschop?

Ga naar website

HRpm

Ongeveer 10 jaar geleden is HRpm opgericht. Wat begon als een kleinschalig uitzendbureau voor het agrarische werk in de polder, is inmiddels uitgegroeid tot een organisatie met de volgende hoofdtakken: uitzenden, payroll,  detacheren, werving & selectie en loopbaanbegeleiding. Tegenwoordig werken zij niet meer alleen in de agrarische sector, maar kom je hen ook tegen in de techniek, het MKB en de evenementenbranche. Zij zijn gemotiveerd, persoonlijk en zetten zich in voor elke vraag vanuit de arbeidsmarkt. HRpm, dát werkt!

Ga naar website

Aethon

Aethon is een uitzendbureau dat zoekt naar talent en bruist van energie. Aethon is opzoek naar betekenisvol werk én dat zichzelf wil ontwikkelen. Via Aethon kun je terechtkomen bij de gemeente of een woningcoporatie in jouw buurt en dat geeft je carrière een kickstart.
Vaak ben je als student geschikt voor de klantenservice. Als medewerker klantcontact help je mensen op weg binnen de gemeente of woningcorporatie. Je beantwoordt de vragen van inwoners/huurders en je geeft ze advies aan de telefoon, balie of op de frontoffice. Je bent hun eerste aanspreekpunt. Merk je het al? Dit is een open vacature! Na je opleiding kun je binnen Aethon doorgroeien naar trainee Consulent Werk & Inkomen. Je ontwikkelt je tot specialist binnen het Sociaal Domein. Werkzoekenden duurzaam begeleiden naar een vaste baan is dan één van jouw dagelijkse vraagstukken.
Heb je interesse? Neem dan contact op met Nanda https://www.aethon.nl/nanda.polhuijs

Ga naar website

Noloc Young Professionals

De Noloc Young Professionals (NYP) zijn er om de kloof tussen aankomend en beginnend beroepsbeoefenaren en de ervaren loopbaanprofessionals en jobcoaches te dichten. Hier kan kennis gehaald en gedeeld worden en kan iedereen een stap zetten in de eigen professionalisering in het vakgebied Opleiden, Mens en Arbeid (OMA). Dit platform is voor Young Professionals met een beroepsmatige interesse, afgestudeerd of werkzaam in het OMA-vakgebied tot maximaal 35 jaar. NYP biedt hun leden toegang tot kennis, ervaring, stages, banen en netwerken. Samen met NYP organiseren we evenementen en ondersteunen we elkaar waar we kunnen. 

Ga naar website

Studystore

Wij werken samen met Studystore! Via Studystore kun je met 5% korting studieboeken halen. Ook kun je hier aan het einde van het jaar jouw studieboeken weer verkopen. Ben jij op zoek naar een mooie deal? Koop dan jouw boeken via Studystore. Daarnaast kun jij je dan meteen via Studystore aanmelden als lid van Studievereniging Flex en krijg je €5,- korting op je lidmaatschap! Ideale deal toch?

Ga naar website

Saxion

Als studievereniging van Hogeschool Saxion Deventer zijn wij uiteraard verbonden met elkaar. Studievereniging Flex is opgezet door gemotiveerde Saxion-studenten van de Academie Mens en Arbeid (AMA). In samenwerking met de AMA organiseren wij leerzame studiegerelateerde evenementen.

Ga naar website