• Dit event is voorbij.

Halfjaarsfeest

7 februari 2019 @ 21:00 - 23:59

HALFJAARSFEEST?

Ja, jullie horen het goed! De helft van het schooljaar zit er al weer bijna op! Nu komen de tentamens er nog aan en zijn jullie vast nog hard aan het zwoegen, maar op 7 februari is het dan toch echt tijd om de stress achter je te laten en vol te gaan feesten!! En ja, hoe doe je dat nu beter dan met goede muziek en een heleboel gezellig mensen! Dat is dan ook de reden dat Flex, TP+ en HYSTERIA samen een geweldig feest neer gaan zetten!! Zorg dat je er bij bent en heb een geweldige avond met ons!

Om 21:00 zijn wij er klaar voor en kunnen jullie meteen binnen stromen voor onze eerste geweldig actie! Bier voor €1,50. Wie wil dat niet?

Voor leden is entree gratis en inclusief welkomstshotje voor 18+ leden of gratis consumptie voor 18- leden.
Geen lid? Wees niet getreurd, jullie kunnen voor €2,50 ook mee feesten. Al zullen wij natuurlijk zeggen: word lid! Dan geniet je ook meteen mee van onze acties en al onze andere activiteiten het komende jaar!

Gedurende deze activiteit zullen er foto’s gemaakt worden en deze kunnen mogelijk gepubliceerd worden via een
aantal van onze social media kanalen, Facebook, Instagram, Snapchat en onze website. Middels jouw
aanwezigheid bij deze activiteit ga je akkoord met het publiceren van de desbetreffende foto’s.
Heb je een vraag omtrent het bovenstaande of andere zaken omtrent privacy? Neem dan contact op
met secretaris@svhysteria.nl.

Datum: