• Dit event is voorbij.

Flex & CEMENTi: Borrelen voor het goede doel

9 mei 2019 @ 17:00 - 22:00

Op donderdag 9 mei organiseren SV CEMENTi en SV Flex samen een borrel voor het goede doel! Tijdens deze avond worden er leuke activiteiten georganiseerd waarmee geld wordt opgehaald voor Thot-WorldWide. Zo mogen bestuursleden worden uitgedaagd om dingen te doen of drinken 😉 en organiseert De Bisschop een muziekbingo. Kom jij ook langs en draag je bij aan het goede doel?

Thot-WorldWide is een stichting dat is opgericht in 2009 op initiatief van Maarten Bootsma. De stichting heeft als doel door middel van educatieve en interactieve theatervoorstellingen sociale en maatschappelijke probleemstellingen bespreekbaar en inzichtelijk te maken voor de doelgroep ‘jongeren (12-18 jaar) en volwassenen’, waar ook ter wereld en in het bijzonder ontwikkelingslanden. Meer over Thot-WorldWide? Neem een kijkje op de website!

Belangrijke aandachtspunten van en voor het werk van Thot-WorldWide:
– via theatervoorstellingen met locale acteurs moeilijke thema’s bespreekbaar maken en zo zelfbewustzijn stimuleren;
– gebruik maken van de interactieve theaterervaring van Theater Thot;
– werken vanuit intensieve samenwerking met locale partnerorganisatie(s);
– zoveel mogelijk werk verzetten door mensen ter plekke;
– locale ondernemersmentaliteit stimuleren en ‘selfsupporting’ nastreven.

Datum:
9 mei 2019